Skyline to B

Skyline to B
Stamboom: Blue Horse St. Schufro x Ampère x Sir Schölling
Fokker: Maria Rasmusson/SWE

Stokmaat: 1.76m
Kleur: zwartbruin
Goedgekeurd: Westfalen, Oldenburg
Geboortedatum: 2018
WFFS-free

Skyline To B won goud op zijn allereerste wedstrijd: onder Carl Hedin werd hij in 2021 Zweeds kampioen van driejarigen in Flyinge – met een uitstekende eindscore van 9,02. Hij behaalde een 9,5 voor galop, een 9,3 voor algemene indruk, een 9,0 voor draf en rijdbaarheid en een 8,3 voor stap.

Afstamming:
Vader St. Schufro, die de lijnen van Sandro Hit, Weltmeyer, Donnerhall en Atatürk combineert, loopt ondertussen op Grand Prix-niveau. Eerder won hij internationale proeven in de Lichte Tour met ruim 77 procent. Verschillende van zijn zonen zijn al goedgekeurd en duur verkocht via de veilingen. Zijn sportieve nakomelingen zetten de toon op de kampioenschappen.

Skyline To B gaat terug op de zeer succesvolle lijn van Spinda, oorspronkelijk wijdverbreid in Hannover en later ook in Zweden, en is verwant aan onder meer de gouden medaillewinnaar van het Olympisch Team Mistral Højris (v. Michellino)/Laura Tomlinson/GBR, de Olympische individuele zilveren medaillewinnaar Briar (v. Magini)/Jan Brink/SWE en de bronzen medaillewinnaar van het European Eventing Team, Golden Midnight (v. Goldmine xx)/Malin Josefsson/SWE.