Kaygo

Kaygo (Capri Sonne Jr x Westpoint x Rubiquil)

Stokmaat 1.67 / KWPN goedgekeurd 2018

Hengst, zwart, geboren 2015.
Gefokt door stal Hexagon.

Kaygo’s vader Capri Sonne Jr. is bij stal Hexagon opgeleid en won onder Dinja van Liere o.a brons op het WK Jonge dressuurpaarden. Inmiddels wordt hij succesvol in de Grand Prix uitgebracht door Laura Tomlinson.
In Kaygo heeft Capri Sonne Jr. zijn eerste bij het KWPN goedgekeurde zoon. Kaygo’s moeder Filamandra keur sport-dr is een dochter van Wereldkampioen Jonge Dressuurpaarden en Grand Prix-keurhengst Westpoint, zelf is deze merrie geklasseerd in de Lichte Tour. Ze is een halfzus van Thamar Zweistra’s Grand Prix-paard Double Dutch (v.Johnson), die bij het KWPN is erkend voor de dekdienst, en van Z-paarden van Wonderboy en Negro. Hun moeder Ushimanda keur prest IBOP-dr sport-dr (v.Rubiquil) was actief in het ZZ-Licht en heeft de Zware Tour-geklasseerde Latamanda elite pref prest sport-dr PROK (v.Matador II) als moeder. Zij bracht daarnaast van Rubiquil het GP-U25-paard Hexagon’s Roumanda en een ZZ-L-paard, alsook het Zware Tour-paard R-Banderas (v.Radetzky). Verder vinden we gewaardeerde hengsten als Sultan en Doruto in de moederlijn.

Kaygo is een belofte voor de toekomst!
Hij beweegt met veel houding, balans en heeft souplesse en heeft een super instelling. Deze genen zijn opgebouwd door decennia lange selectie door Stal Hexagon op de wil en het vermogen om te presteren. In de moederlijn vinden we maar liefst vier sportmerries op rij!