For Romance

FOR ROMANCE

Goedgekeurd bij: Hann. Oldbg. Rhld. Westf. en alle Süddt. Verb. 

Kleur: Donkerbruin
Geboortejaar: 2009
Stokmaat: 1,72m

Resultaten For Romance: 
Siegerhengst (OLD) Vechta in 2011.
Grand Prix dressuur.

For Romance – een vaderdier, zoals het hoort en daarbij ook nog afstammend uit een succesvolle moederlijn van Voltaire. For Romance zette de toon bij de keuring van het Oldenburger verband. In zijn jaargang stak For Romance er bovenuit en kreeg staande ovaties van het publiek in Vechta. 

Zoals verwacht ontving For Romance in 2012 voor zijn 30-dagentest in Slieckau hoge cijfers. Waaronder een 9,25 voor de draf en rittigkeit, een 9,0 voor de galop en een 8,88 voor zijn karakter.

Vader Fürst Romancier, werd vierde bij de wereldkampioenschappen dressuur en werd bundeschampionat, ontving de Ia-hoofdpremie dressuur en wordt verder opgeleid door Matthias Alexander Rath.

In 2012 werd de volle zus van For Romance, Fasine, Oldenburger kampioensmerrie – wat tot nog toe eenmalig is in de historie van het Oldenburger Verband.

Moedersvader Sir Donnerhall I heeft al vroeg de status van stempelhengst verdiend. Reservekampioen van zijn jaargang, nationaal kampioen, verrichtingskampioen, reservekampioen op de wereldkampioenschappen dressuur en Bundeskampioen kan terugkijken op meer dan 50 goedgekeurde zonen. Met de NRW-kampioenshengst Silbermond, Appassionata en de goedgekeurde Snap Shot had hij in 2010 drie reserve bundeskampioenen in Warendorf. Talrijke veilingtoppers komen voor zijn rekening.
In  de derde generatie vinden we Don Schufro, onder Andreas Helgstrand/DEN Deens kampioen en team brons winnaar tijdens de Olympische Spelen van 2008.
  
For Romance gaat aan moederskant terug naar Voltaire, de Furioso II-zoon. Die zowel voor de fokkerij als voor de sport veel heeft betekend. Ook komen uit deze stam de goedgekeurde hengsten Dusty, Furinos, Platino en talrijke internationaal succesvolle sportpaarden.